Amsterdam City Swim


Logo acs

 

 Largefood is sponsor van de Amsterdam City Swim 2019.

PHOTO 2019 08 27 14 26 22

 

Werz slagerij

Slagerij Werz in Heidelberg bestaat al 75 jaar. Al enkele decennia vervaardigen zij hun producten op de traditionele manier zonder daarbij gebruik te maken van smaakversterkers, gluten of kleurstoffen. Daarnaast wordt uitsluitend gewerkt met de beste kwalitatief geselecteerde grondstoffen waarbij de versheid van het vlees zeer belangrijk is, net als het gebruik van natuurlijke kruiden.

Varkensvlees nemen zij uitsluitend af van geselecteerde boerderijen uit Duitsland. Zij verzorgen hun dieren met de groots mogelijke zorg en voeren hun dieren met voer van gecertificeerde (QS) diervoederbedrijven. Daarnaast hechten zij grote waarde aan diervriendelijk vervoer en een stressvrije slacht van de dieren. Het slachthuis van Werz werd bekroond met een Dierenwelzijnprijs. Bijna dagelijks verwerken zij vers geslacht varkensvlees en leveren dit zo snel mogelijk met hun eigen voertuigen aan klanten in de regio.

Werz staat garant voor topkwaliteit en absolute versheid. Dit wordt gegarandeerd door gecertificeerd kwaliteitsmanagement. Daarnaast heeft Werz talrijke onderscheidingen van de Duitse Agricultural Society ontvangen voor hun medewerkers en werden zij bekroond met "The Best of the Best in Gold '.

De specialiteit van Werz is Schaufele. Dit is een soort beenham, gegaard in eigen sap. Het is vacuüm verpakt waardoor het buiten de koeling houdbaar is en het hele jaar te gebruiken bij gerechten zoals asperges en winterstamppotten of bijvoorbeeld bij geschenkpakketten.

 

WerzSchaufelpresentationWerzSchaufeleLargefood

 

logowerz

HVM Vlees en Worstproducten

HVM Vlees en worstproducten stellen zichzelf al tien jaar ten doel de best mogelijke kwaliteit vlees en vleesproducten te leveren. Bij HVM gaat het allemaal om de tevredenheid van de klanten waarvoor zij altijd op zoek zijn naar het beste rundvlees, lamsvlees of vlees van pluimvee.

Naast zorgvuldig geselecteerd kwaliteitsvlees, biedt HVM een breed scala aan handgemaakte worsten. Centraal daarbij is de optimale smaak. HVM levert originele productvarianten zoals currywurst met saus, zachte worsten voor hotdogs, "Döner worst" en gekookte worst. Zij zijn erin geslaagd om een worst te maken waarbij zij alleen de beste bestanddelen van pluimvee, rund- en lamsvlees gebruiken. Deze worden gekruid met een eigen kruidenmix.

Niet alleen onze BBQ specialiteiten worden steeds populairder, veel cateraars (schoolkantines, kantines, ziekenhuizen) kan HVM rekenen tot hun tevreden klantenkring. Daarnaast voldoen zij aan alle strikte EU- voorwaarden voor een vleesverwerkend slachthuis, daarnaast beschikt HVM over een Halal certificaat.

Vanwege het lidmaatschap bij het slagersgilde mogen zij de F-markering voeren. HVM is een ambachtelijke slager die producten maakt die voldoen aan de hoogste eisen van de klant. Uitgangspunt is de smaak van de consument. Zij maken gebruik van 16 hoogopgeleide professionals die graag voldoen aan de individuele behoeften hun klanten.
HVM producten:
• Rundvlees
Lam
• Gevogelte
• Worst

 rinder-schildstueck 500flache-rippe 500 2rinderbratenstueck-keule 500rinder-bockwurst 500libanesische-sucuk 500 2rinderbratwurst scharf 500

 

logoHVM

Dufina

Kwaliteit Vleeswaren sinds 1950. Een familiale onderneming met passie voor vleeswaren. Gevestigd te Lovendegem (bij Gent). Een jarenlange ervaring en teamspirit. Producent van gerookte en gekookte vleeswaren (spek, ham, worstsoorten) zowel individuele als portieverpakkingen voor eindgebruiker.

Dufina behoort tot de belangrijkste spekfabrikanten van België. Kwaliteit, hygiëne, flexibiliteit en creativiteit zijn de leidraad binnen het bedrijf. De beste grondstoffen en zuiverste ingrediënten liggen aan de basis voor de productie van gezonde en lekkere vleeswaren. Onder controle van het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen)templatemo logo2 

 DufinabuikspekdufinaworstDufinaham

Inschrijven nieuwsbrief

Aanmelden

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

captcha  

  • templatemo logo2
  • logowerz
  • logoHVM
  • Timm
  • logo bard frische kueche
  • schwamm logo
  • KranenbergerPNG
  • sjflogo2017x100.jpg
  • Logo FT 100 2
  • Fruhlich